Cursa împotriva cancerului la Timotion VII


Dates and Hours:
Organizer:

About

Imaginează-ți că ești copil, la vârsta în care principala ta preocupare este să descoperi lumea din jurul tău. Ești diagnosticat cu cancer, o boală despre care nu știi prea multe și ești învăluit într-o mare de necunoscut. Ai o mulțime de întrebări, ești speriat, efectele secundare ale tratamentului încep să își facă simțită prezența, ești obosit, te simți singur și departe de familia ta și prietenii de acasă. Trebuie să porți mască în permanență și toată lumea ta se restrânge la salonul de spital. Ești izolat. Nu, nu este covid, boala de care ai auzit poate la televizor. Ci cancer, o boală care există și care afectează milioane de familii în fiecare an.
Așa începe fiecare poveste a copiilor bolnavi de cancer. Felul în care aceste povești continuă depinde de fiecare dintre noi. Împreună le putem arăta acestor copii că la finalul unui drum greu și întunecat există lumină și speranță. Împreună putem susține lupta lor și ne putem asigura că le oferim sprijinul psihologic de care au atât de multă nevoie. Nu putem cu toții merge la spital, mai ales în această perioadă, dar ne putem asigura că prin mijloace inovative, accesul acestor copii la terapii este posibil.
Timp de 5 ani consecutivi ”Cursă împotriva cancerului” a devenit o tradiție pentru comunitatea din Timișoara, la fel ca și participarea noastră la Timotion. Ne dorim ca această tradiție să continue și în anul 2021, iar pentru acest lucru avem nevoie de fiecare dintre voi.
Te invităm să ne fii alături pentru că doar împreună putem să continuăm să ajutăm copiii bolnavi de cancer. Ce poți face?

 Poți participa la una dintre curse. Organizatorii @Timotion au pregătit 3 curse necronometrate și 3 cronometrate, pentru toate nivelurile de pregătire:
 
Cursa ”Alergăm separat, facem bine împreună” (60 de lei)
 
Cursa ”Pedalăm la Timotion” (60 de lei)
 
Cursa ”Timotion everywhere” (60 de lei), la care poți participa din orice colț al lumii.
 
Crosul de 5 km (Campion > 250 lei)
 
Crosul de 10.5 km (Campion > 250 lei)
 
Semimaratonul de 21 km (Campion > 250 lei)
 
Detalii complete despre cele 6 curse se găsesc aici
 
https://www.timotion.ro/ce-este-timotion/cursele-timotion/

Poți susține printr-o donație proiectul Cursa împotriva cancerului la Timotion VII unul dintre cei 3 campioni ai proiectului, aici: https://www.timotion.ro/.../asociatia-little-people.../
Gollent Simona, Norian Munteanu și Sergiu Enache, Stoianov Tania, Alexandru Mihai Bogdan, Victor Crețu, Vlad Bănescu, Ioji Kapornyai vă așteaptă pe pagina proiectului pentru a le descoperi povestea.

Poți fi tu chiar unul dintre campionii noștri la Timotion. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii https://www.timotion.ro/inregistrare/, selectează proiectul preferat, Cursa Campionilor și apoi îți crezi profilul de campioni din dreapta sus. Ca și #Campion poți strânge donații sub profilul tău de la prieteni, familie, cunoscuți, toate pentru proiectul tău de suflet.
Mulțumim prietenilor noștri de la @Fundatia Comunitara Timisoara și @Alergotura pentru că an de an aduc comunitatea aproape prin organizarea acestui eveniment!

Photos