Seară de film - "Ghinionistul"


Dates and Hours:
Host:

Bulevardul Vasile Pârvan 4, Timișoara 300223, Romania

About

hiar dacă situația actuală ne dă adesea bătăi de cap și ne menține activi în mediul online, echipa PsyCult se bucură să vă invite la film în format fizic, bineînțeles, în condiții de siguranță!
Când? - 10 decembrie 2021, de la ora 18:00
Unde? – Universitatea de Vest din Timişoara-sala A33, bulevardul Vasile Pârvan 4, Timișoara

Vă așteptăm să vizionăm împreună „Ghinionistul” („The Unlucky”), o comedie autentic românească din 2017, în regia lui Iura Luncașu, despre un tânăr chitarist care, prins în mirajul norocului și al ghinionului, trece prin obstacole în drumul său spre audiția care speră că îi va schimba viața. Printre actori amintim: Vlad Logigan, Sânziana Tarța, Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Dorian Popa, Ruby, Virgil Ianțu, Sali Levent, Diana Dumitrescu, Augustin Viziru şi, desigur, Anca Sârbu, invitata noastră specială de la care vom putea afla care a fost experiența ei în cadrul lungmetrajului, ceea ce va aprofunda experiența cinematografică.

În cadrul evenimentului o vom avea alături şi pe doamna Cădariu Ioana-Eva, studentă doctorand la Universitatea de Vest din Timișoara, ce ne va delecta prin cunoștințele sale vaste. Aceasta profesează drept psiholog clinician autonom, psihoterapeut cu formare în psihoterapie integrativă și psihoterapie familială sistemică, dar și psihoterapie de cuplu centrată pe emoții. Astfel, vom avea parte de o seară interactivă, în care vom dezbate împreună subiectul filmului şi îl vom diseca aşa cum ştim noi mai bine.

Formularul de înscriere

Photos