Complex Senator Timișoara


Schedule

Open
See schedule

Address

Lugojurui nr. 7, Ghiroda, jud. Timis

About

Complexul Senator din Timișoara oferă clienților o soluție perfectă de petrecere a timpului liber alături de familie și prieteni.

Preparatele delicioase din bucataria tradiționala romanească, dar și internațională, precum și ambientul deosebit i-au determinat mereu pe clienți să revină. Bucătarii noștri de top pregătesc bucate deosebite, fie că este vorba de o întalnire de afaceri, o reuniune de familie sau o cină romantică.

O oază de verdeață, așa poate fi descris Restaurantul Senator din Timișoara, cu a sa grădină splendidă, presarată cu alei, foișoare, arbuști ornamentali, iazuri cu nuferi și alte plante acvatice, în care înoată pești exotici, întinsă pe o suprafață de 800 metri pătrați. Este locul ideal pentru o ieșire cu prietenii și familia - datorită spațiului de joacă pentru copii.

Hotelul Complexului Senator dispune de 15 camere care pot fi rezervate fie în regim single, fie în regim dublu sau triplu. La doar câteva minute de aeroportul Traian Vuia - Timisoara, Hotel Senator este ideal pentru cei care doresc să petreacă o noapte liniștită într-un loc retras și discret. Camerele sunt spațioase și dispun de dotări complete.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Motelețul

Touristic Complex

Anette Resort

Touristic Complex

Royal Castle in Moșnița Nouă

Touristic Complex

Sânmihaiu German Thermal Strand

Touristic Complex / Swimming pools

”Valea lui Liman” (”The Valley of Liman”) Tourist Complex

Touristic Complex