Magnetic

Events organiser


Address

Timișoara, Romania

About

Magnetic Festival se întoarce cu o nouă ediție în 2021 – SPREAD THE LOVE. Festivalul de muzică în stil Drum&Bass din vestul țării va avea loc între 30 septembrie și 2 octombrie 2021, în Timișoara, România, la Aeroportul Utilitar Cioca.

În această toamnă, timp de trei zile, se pregătește o ediție specială de festival cu artiști internaționali, naționali și locali din domeniul muzical al stilului Drum&Bass, precum: DELTA HEAVY, KOVEN, MUZZ, KUKY, MADLIQUID, NOTSOCOMMON DJ, PHONEME B2B ZERO și mulți alții. Magnetic Festival evidențiază mix-ul care se poate realiza între oportunitatea de a petrece timp în aer liber și posibilitatea de a te bucura de artiștii preferați, într-o zonă care respectă toate măsurile de siguranță.

Magnetic Festival este realizat de tineri, pentru tineri, susținerea artiștilor locali fiind unul dintre pilonii de bază ai proiectului. În această direcție, artiștii locali din perimetrul orașului Timișoara sunt invitați să trimită un mix reprezentativ împreună cu câteva detalii pe pagina de Facebook, Magnetic, în secțiunea de mesaje private.

Photo Gallery

Similar Suggestions

La Pas

Events organiser

Noi Re-Cream

Events organiser

La Fiesta

Events organiser

Startup Weekend Timisoara

Events organiser

Cină în tramvai

Events organiser