Acorduri muzicale - spectacol al Școlii de Artă


Data și ora:
Gazdă:

Strada Emanoil Ungureanu nr 1, Timișoara, România

Despre

Acorduri muzicale - spectacol al Școlii de Artă

„Acorduri muzicale” este primul eveniment din seria de spectacole ai căror protagoniști sunt câștigătorii concursului online „Școala de Artă Timișoara”.
Spectacolul va avea loc marți, 18 mai 2021, de la ora 17, la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.
Participă la spectacol Tudor Eugen Boia, Elias Strugari și Darius Cuceu, cursanți ai profesorului de pian Anca Lăzărescu; Iulia Ludwig, de la cursul de vioară al profesorului Edi Dandoți; Anastasia Gosta, Daniel Gherman și Rareș Mirciov Iuoni, de la cursul de orgă electronică al profesorului Sorin Todor; Cristina Briciu, Rebeca Dalia Moisa și Ștefania Turbatu, de la clasa de canto muzică ușoară a profesorului Vanana Ciolac, precum și micii dansatori David Trif, Adeline Tomulea, Alexandru Murgoci, Sara Vidoni și Sara Moroianu, de la clasa de dans modern/balet a profesorului Adela Scorobete.
Pentru a respecta toate normele sanitare impuse în cazul unor evenimente organizate în interior, Sala Festivă a CCAJT va fi ocupată doar pe jumătate, iar intrarea se va face pe bază de invitații acordate doar membrilor de familie ai cursanților. 
Eveniment finanțat de Consiliul Județean Timiș, „Acorduri muzicale” va fi transmis în direct pe pagina de facebook a Școlii de Artă Timișoara.