Artă-mă!


Data și ora:
Gazdă:
Piața Unirii, Timișoara, România

Despre

Artă-mă! - aflat la a IV-a ediție, în continuu proces de reinventare pentru a reuși să-și atingă scopul - promovarea artiștilor la început de drum!

Anul acesta vă propunem trei mari domenii, după cum urmează:

1. Literatură - un concept validat la ediția precedentă și dus la următorul nivel.
Ne dorim să aducem în atenția publicului creațiile scriitorilor la început de drum, astfel vă propunem un maraton de lectură.
Cine poate citi? Oricine scrie sau dorește să citească operele unor scriitori la începuturile carierei.
Ce trebuie să faci pentru a-ți putea prezenta creația? Completează formularul următor:
http://bit.ly/scriitori-arta-ma

2. Muzică - un alt concept născut și validat în precedenta ediție!
Ne dorim să oferim șansa tuturor artiștilor la început de drum din domeniu să își prezinte creația sau cei care cântă la un instrument să vină și împreună cu alții ca ei, să ofere un moment artistic creat pe moment.
Poate participa oricine, iar înscrierile se fac în următorul formular:
http://bit.ly/muzica-arta-ma

3. Expoziție artă vizuală - un concept nou prin care dorim să oferim posibilitatea tuturor artiștilor plastici să își expună lucrările în piață pentru a fi admirate și cunoscute de publicul larg.
Din nou, poate participa oricine prin simpla completare a formularului:
http://bit.ly/arte-vizuale-arta-ma

În urma completării formularelor pe fiecare dintre cele 3 domenii veți fi adăugați pe un grup (după finalizarea perioadei de înscrieri) unde ne vom organiza și veți primi mai multe detalii! Înscrierile se fac până în 20 mai 2019

Vrei să fii PARTENER Artă-mă!?
Lasă-ne un mesaj pe pagină, dă un semn la 0757 463 341 sau trimite un mail pe office@aia-art.com pentru a vedea cum ne putem ajuta reciproc, indiferent dacă ești ONG, grup de inițiativă sau firmă!

Vom reveni cu un apel deschis pentru voluntari!

P.S. Suntem în plină campanie de strângere de fonduri pentru a închiria un spațiu destinat artiștilor la început de drum, poți afla detalii și susține #povesteaAIA aici:
https://www.sprijina.ro/cauze/povesteaaia