Asphalt Theater la Cămine în Mișcare 2019


Data și ora:
Gazdă:
Comloșu Mare 307120, Romania

Despre

Un spectacol pentru toată lumea!
🤸‍♀🎺🎉🤸‍♀
Inspirați din lumea circului, trupa de teatru din Israel, Asphalt Theater, va transforma spațiul public din Comloșu Mare, Comloșu Mic și Lenauheim, într-o călătorie imaginară cu muzică live, acrobații și dans.

Actorii își vor demonstra măiestria artistică și creativă la Cămine în Mișcare la Comloșu Mare și Lenauheim, cu unul dintre cele mai renumite spectacole jucate de ei, și anume: Exodus.

Spectacolul promite o experiență vizuală și interactivă de excepție, care combină elemente de acrobație, pantomimă și trucuri, cu expresivitatea și umorul actorilor/muzicienilor.

"Exodus" este un spectacol muzical dinamic, o comedie cu acrobații și interacțiune cu publicul.

Vestea bună este că vor avea loc cinci super reprezentații:

▶ ▷ Vineri la Comloșu Mare, de la 19.45, în Parcul Central
▶ ▷ Sâmbătă la Lenauheim, de la ora 17.30 și 19.15
▶ ▷ Duminică la Comloșu Mic, de la ora 15.15 și 18.00

🎟 Participarea la toate reprezentațiile este gratuită.

Trupa de teatru Asphalt este finalistă a concursului GOT TALENT din Israel și continuă să impresioneze publicul din întreaga lume prin spectacolele lor inedite.

Eveniment desfășurat în cadrul Cămine în Mișcare la Comloșu Mare și Lenauheim
🗓📌 Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe pagina Cămine în Mișcare - Moving Fireplaces.

Cămine în Mișcare / Moving Fireplaces este un proiect al Asociației Timișoara 2021 - Capitala Europeană a Culturii, produs de Asociația Prin Banat, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Timiș și al Primăriei Municipiului Timișoara.
Este singurul proiect din programul cultural Timișoara 2021 care se desfășoară în jurul Timișoarei, în regiunea Banatului istoric, gândit pentru a încuraja oamenii să-şi împărtăşească moştenirea culturală şi poveştile personale cu cei din jur.
-------------------------------
❗📷🎥
Pe toată perioada desfășurării acestui eveniment se vor înregistra secvențe foto și video, situaţie care va conduce incidental şi la prelucrarea unor date personale reprezentând imagini foto/video, ale participanților la acest eveniment.

Prin participarea la evenimentul Asphalt Theater la Cămine în Mișcare 2019, vă daţi acordul pentru toate materialele audio/foto/video/scrise, ce urmează a fi folosite/transmise/afişate/publicate pe platforme media şi social – media ( Facebook, Instagram, etc.), pe siteul și pe pagina de Facebook a proiectului Cămine în Mișcare / Moving Fireplaces, cât şi de partenerii acestuia şi în cadrul altor evenimente/proiecte viitoare.