Atipic Beauty Timişoara 2021


Data și ora:
Gazdă:

Piata Consiliul Europei, nr. 2, Timisoara, Romania, 300088
Organizator:

Despre

Asociaţia Open Your Heart vă invită la "Atipic Beauty Timişoara 2021 by Magda Coman”, un eveniment emoţionant aflat la a-27-a ediţie, care transmite un mesaj puternic : Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!
Un spectacol de modă inedit, în care veţi admira pe scenă 12 modele de cat-walk, dar mai ales 12 modele de viaţa care fac echipe cu personalităţi locale şi designeri, aducând un omagiu frumuseţii feminine.
Creaţiile vestimentare vor fi semnate de:
L'Atelier Couture, NICHI by Cristina Nichita, Mahnoor the brand, Pasha Men's Wear, Luminiţa Balazs, Ciprian Cozma, Leather District by Adrian Neacşa, NISSA, D'OR, Valentina CC Tudor Tailor şi GEMELLI.
Dorim să mulţumim pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment Consiliului Judeţean Timiş, partenerului nostru Iulius Town, sponsorilor şi susţinătorilor noştri: Alex Radulescu, Arad 1, Asociaţia Ajută Viaţa, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Timiş, Casa Marchiza, Fashion Choice, Jubile, Kaufland Romania, Liviu Voicu, Merlin's Vitanimix, Medical Services for Neurology, Paese, Some Social Media Marketing, Top Line şi Violette.
Cu această ocazie, promovăm şi Programul 𝗔.𝗖.𝗖.𝗘.𝗦. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale) dezvoltat de Kaufland Romania, cu scopul de a deschide o ușă largă pe piața muncii, persoanelor cu dizabilități, la nivel național.
Deasemenea vom organiza o tombolă adresată pesoanelor cu dizabilităţi, unde cu ajutorul sponsorul nostru 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲𝘀 𝗳𝗼𝗿 𝗡𝗲𝘂𝗿𝗼𝗹𝗼𝗴𝘆 vom oferi câte un scaun cu rotile în fiecare oraș în care organizăm evenimentul nostru:
17 august Palas Mall Iaşi
19 august Casino Centrul de Cultura Urbană Cluj-Napoca
21 august Iulius Town Timişoara
Cosmina Păsărin va fi gazda acestei seri de neuitat, iar atmosfera va fi completată cu un concert de muzică susţinut de Vicenţiu.
Accesul in Iulius Gardens este liber, în limita locurilor disponibile şi se va face începând cu ora 18:00, cu parcurgerea triajului epidemiologic conform normelor în vigoare la data evenimentului.
Cu drag,
Magda Coman
Preşedinte Asociaţia Open Your Heart
CUI 31755972, Bucureşti, S6
IBAN: RO20BTRLRONCRT0210977401
openyourh@ymail.com
+40767267871

Fotografii