Bega Music Festival - Preselecții


Data și ora:
Gazdă:

CD Loga Nr. 1, Timisoara, Romania, 350600

Despre

Primăria Timișoara, în calitate de finanțator și organizator, în parteneriat cu TVR Timișoara, Radio Timișoara și Kiss Fm, derulează în perioada 25 iunie – 2 august 2020 concursul de interpretare vocală și creație ”BEGA MUSIC FESTIVAL”, aflat la cea de-a II-a ediție, concurs fără taxa de participare.
Scopul urmărit este acela de a crea o emulație artistică în perspectiva exercitării de către Timișoara a titlului de Capitală Europeană a Culturii, evidențierea valorilor artistice locale și naționale în domeniul artei interpretative și a compoziției.
Preselecția – se va realiza online, în urma postării de către concurent în grupul ,, Timișoara Bega Music Festival ”, în perioada 25 iunie - 15 iulie 2020 a următoarelor:
- o piesă cu negativ sau band, vocea live, înregistrată astfel încât să evidențieze calitățile vocale, charisma și prezența scenică a artistului
- o piesă diferită ca și factură de prima, din care trebuie cântată o strofă și un refren, fără negativ, a capella și fără mijloace de amplificare.
Postările vor fi însoțite obligatoriu de următoarele mențiuni:
Concurs ,,BEGA
MUSIC FESTIVAL TIMIȘOARA”, secțiunea interpretare vocală, numele și prenumele concurentului, vârsta, localitatea de domiciliu și o scurtă prezentare a activității artistice
Comunicarea finalistilor se va realiza in data de 20 iulie, pe pagina ,, Evenimente Primăria Timișoara” și în grupul mai sus menționat. Nu se admit contestații. Menționăm faptul că pentru faza finală se vor califica între 12 - 16 concurenți, în funcție de nivelul competiției. De asemenea, câștigătorii trofeului si premiilor I in cadrul Concursului ,, Festivalul Copiilor ” organizat tot de către Primăria Timișoara în perioada 27 aprilie - 1 iunie 2020, cu vârsta peste 15 ani, sunt acceptați din oficiu, având doar obligația de a confirma participarea.
Vă așteptăm!

Fotografii