Cămine în Mișcare la Comloșu Mare și Lenauheim


Data și ora:
Gazdă:
Comloșu Mare 307120, Romania

Despre

Istorii și povești culese din Banat.

Cămine în Mișcare / Moving Fireplaces continuă anul acesta într-o nouă ediție, a doua la număr, a cărui eveniment principal va avea loc între 23 - 25 august, la Comloșu Mare, Lunga, Lenauheim și Comloșu Mic.

🔎 Pune-te și tu în mișcare și vino să redescoperi arta povestitului, obiceiuri străvechi și cum o comunitate diversă și interculturală poate fi salvată de la uitare și reinventată prin cultură.

Timp de trei zile, Comloșu Mare, Lunga, Lenauheim și Comloșu Mic vor fi gazde autentice cu spectacole de teatru, concerte, momente pe ritmuri de fanfară, expoziții, un târg al producătorilor locali, mâncare și multă voie bună.

🎟 Participarea la spectacole și la toate activitățile din program este gratuită.

🗓 Programul complet va fi disponibil foarte curând pe site și pe pagina de Facebook Cămine în Mișcare - Moving Fireplaces.

🚌 Ca să fim siguri că ne vom întâlni cu toți cei care își doresc să ajungă la eveniment, vom asigura transportul gratuit, până la eveniment și înapoi, în limita locurilor disponibile, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Mai multe detalii în curând.

-------------------------------
+++ 🔜 Începând cu luna septembrie, Cămine în Mișcare merge în alte sate din Banat și în Timișoara, cu alte evenimente frumoase pe care le pregătim cu bucurie!

-------------------------------
Cămine în Mișcare / Moving Fireplaces este un proiect Timișoara 2021 - Capitala Europeană a Culturii, produs de Asociația Prin Banat, co-finanțat de Consiliul Județean Timiș și Primăria Municipiului Timișoara. Este singurul proiect din programul cultural Timișoara 2021 care se desfășoară în jurul Timișoarei, în regiunea Banatului istoric, gândit pentru a încuraja oamenii să-şi împărtăşească moştenirea culturală şi poveştile personale cu cei din jur.

Evenimentul Cămine în Mișcare din 23-25 august este realizat cu sprijin din partea Primăriei Comloșu Mare și al Primăriei Lenauheim.