comedia "Ghici cine te sună?!"


Data și ora:
Bilete:
120 RON
Gazdă:

Str. Marasesti, Nr. 2, Timisoara, Romania, 300086

Despre

Teatrul Elisabeta din București prezintă în data de duminică, 25 septembrie, comedia “Ghici cine te sună?!”, la Teatrul Naţional "Mihai Eminescu", începând cu ora 20:00.
Telefonul mobil poate dezvălui viaţa ascunsă a fiecăruia dintre noi. Suntem toţi vulnerabili în faţa unui obiect tangibil, accesibil tuturor, care a devenit o copie a vieţii noastre până în cel mai ascuns amănunt. O cutie neagră care ne stochează obsesiile şi realitatea paralelă a mesajelor, fotografiilor şi a apelurilor din fiecare zi. Ritmul acţiunii creşte şi captează atenţia spectatorului pe parcurs, în timp ce răsturnările de situaţie şi poveştile personajelor se intercalează cu sunetul produs de telefoanele mobile.
GHICI CINE TE SUNĂ?! O piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te şi sperie un pic, care te face să realizezi că uneori ai putea ierta mai uşor. Este o piesă de teatru care te face să îţi dai seama ce ai de pierdut, ce câştigi şi ce gândeşti cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoşti.
O eclipsă de lună, o petrecere… Cineva se gândeşte la un joc. Cum ar fi să lăsăm telefoanele pe masă şi să răspundem pe speaker? De aici toată lumea se prăbuşeşte. Fiecare îşi arată adevărata faţă. Nimic nu mai poate fi la fel vreodată. Îţi sună cunoscut? Seamănă cu viaţa ta un pic? La teatru poţi vedea cum ar fi… Şi totuşi, dacă nu am juca niciodată acest joc? Poate ar fi mai bine dacă ai trăi în lumea reală, nu în cea virtuală.
𝐋𝐨𝐜𝐚𝐭̧𝐢𝐞: Teatrul Naţional "Mihai Eminescu" Timişoara
𝐂𝐮: Tania Popa, Andreas Petrescu, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Vladimir Drăghia, Vitalie Bichir, Claudia Ene, Ramona Niculae
𝐏𝐫𝐞𝐭̧ 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭: 60/70/80/90/100/120 lei
𝐈𝐧𝐟𝐨 𝐬̧𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚̆𝐫𝐢: 0256 201 117 sau pe https://bit.ly/2UYidEz

Fotografii