EcoHora


Data și ora:
Gazdă:

Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17, Timisoara, Romania, 300034

Despre

EcoHora - cunoscuți și îndrăgiți artiști și soliști din Banat vă invită să le fiți alături la o acțiune de protecție a mediului și de menținere a relației unice avute cu natura.
Carmen Popovici Dumbravă, Iasmina Iova, Liliana Laichici, Georgiana Necșa, Mihaela Petrovici, Sebastian Roșca, Adrian Scorobete, Raluca Stanca, Brândușa Stănescu, Nicolae Stănescu, Felicia Stoian și Dumitru Teleagă vă așteaptă sâmbătă, 18 iulie 2020, la o acțiune de ecologizare în zona localității Dumbrăvița.
Alături de ei vor participa și Edi Dandoți și Roxana Pîrvu, profesori ai Școlii de Artă din TImișoara, precum și dansatori și instrumentiști de la Ansamblul Profesionist Banatul.
15 angajați ai Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș vor spune și ei prezent sâmbătă dimineața, în speranța că gestul lor va aduce o schimbare, fie ea cât de mică, în modul în care oamenii protejează și respectă natura. Ne vor fi alături și colegii noștri de la Consiliul Județean Timiș, împreună cu președintele Călin Dobra.
Artiștii bănățeni vă așteaptă alături de ei - știm cu toții că gândurile bune trebuie ajutate și de fapte! EcoHora urmărește să păstreze tradiția românească, în special cea bănățeană, precum și vocația culturală pentru curățenie - a casei, a gospodăriei, a câmpului, dar și curățenia interioară a comunității.
Sâmbătă, 18 iulie 2020, întâlnirea participanților la EcoHora va avea loc la ora 09.30, în Dumbrăvița, strada Conac nr 51(parcare supermarket). Organizatorii pun la dispoziție mănuși de unică folosință și saci menajeri.
EcoHora este un concept care reunește toate elementele dragi bănățeanului: folclorul, gospodăria, satul, pădurea din apropiere.
EcoHora de sâmbătă este un proiect pilot pentru viitoare campanii ecologice, educative și culturale în care vor fi implicate personalități ale vieții artistice bănățene.Fotografii