Expoziție de fotografie - "The Romanian Files"


Data și ora:
Gazdă:

Cetate, Timișoara, Romania

Despre

Marți, 28 septembrie, de la ora 18:30, la Centrul Multifuncțional Bastion -Timiș INFO, va fi vernisajul expoziției de fotografie "The Romanian Files".
Fotografiile lui Carlos Permuy sunt aduse în atenția publicului local de Asociația Via Rumania Cultura, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, în contextul sărbătoririi a 140 de ani de relații diplomatice româno-spaniole.​
 
Carlos Permuy (Menorca - 1972)
Format în fotografie documentară la Central Saint Martins University din Londra și în noua fotografie documentară la School of Arts and Design din Barcelona, este colaborator regulat al agenției spaniole Ágora. Fotografiile sale apar în mod regulat în publicații precum BMW, Michelin și Condé Nast Traveller. Lucrările sale se împart între reportaje de călătorie și proiecte documentare personale. Expozițiile sale au fost prezentate în diferite galerii din Spania, inclusiv în prestigioasa Michelin Wall Art.
 
The Romanian Files
În ultimii șapte ani, Carlos a vizitat periodic România, dezvoltând un proiect personal prin care a încercat să surprindă viața de zi cu zi a oamenilor, precum și obiceiurile lor cele mai înrădăcinate. Cu un stil fotografic foarte "instantaneu", vedem cum acoperă diverse aspecte, de la artă la religiozitate, de la viața de stradă la zonele de agrement. În curând va fi publicată o carte cu același nume, care va conține aceste fotografii și altele inedite.
 
Expoziția este deschisă publicului în perioada 28 septembrie - 10 octombrie 2021.

Fotografii