Festivalul Fanfarelor


Data și ora:
Gazdă:
Strada Avram Imbroane 1, Timișoara 300136, România

Despre

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș vă invită duminică, 20 iunie 2021, la ora 17, la Festivalul Fanfarelor, ediția a XXXIII-a, care va avea loc la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.
Continuăm astfel tradiția muzicii de fanfară, specifică Banatului de altădată. Recuperăm această tradiție alături de Fanfara Pro Amicitia, Fanfara Banater Musikanten, Fanfara din Giroc, Fanfara Societății Culturale Doinitorii Banatului din Vărădia, comuna Mercina, județ Caraș Severin, Fanfara Bisericii Ortodoxe din Almăj, județul Arad, și Cvartetul de tromboane al Filarmonicii Banatul din Timișoara.
Evenimentul va fi transmis de asemenea în direct, pe pagina de Facebook
https://www.facebook.com/Cultură-Traditională-CCAJ-Timiș.

Intrarea spectatorilor este liberă, dar, în conformitate cu HG nr. 580 din mai 2021, au acces la eveniment persoanele care pot face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-COV-2(10 zile de la finalizarea rapelului) sau a unor teste autorizate PT-PCR sau antigen rapid(nu mai vechi de 72 de ore, respectiv 24 de ore). Pot asista la spectacol și persoanele care au fost infectate cu SARS- COV-2(și se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).
Purtarea măștii și distanțarea rămân valabile. Triajul epidemiologic prin termoscanare se va efectua la intrarea în incinta Muzeului Satului Bănățean din Timișoara.

Festivalul Fanfarelor, finanțat de Consiliul Județean Timiș, va fi prezentat de Tania Stavilă–Țunaș.