Festivalul Fanfarelor la Timișoara în spirit multicultural, balcanic și tradițional


Data și ora:
Gazdă:
Strada Emanoil Ungureanu 2, Timișoara, Romania

Despre

Ediția cu numărul 30 a manifestării organizate de Centrul de Cultură și Artă și Consiliul Județean Timiș va avea loc duminică, 30 septembrie.

Participă formații din județele Timiș, Caraș-Severin, Arad și din Banatul Sârbesc: Fanfara Garnizoanei Militare și Fanfara „Pro Amicitia” din Timişoara, Fanfara Populară din Grebenac – Serbia, Fanfarele populare din Mercina, Lăpușnic şi Răcăşdia, județul Caraş-Severin, Fanfara Casei de Cultură ”Ion Cojar” din Recaș, Fanfara din Almaș și Fanfara din Nădlac, județul Arad.
Evenimentul se bucură de prezența maestrului Ovidiu Lipan Țăndărică care va oferi un recital împreună cu Fanfara de la 10 prăjini și Fanfara ”Transilvania” din Cugir, județul Alba.

Programul festivalului începe de la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, str. E. Ungureanu, nr. 1,duminică, la ora 12:15, continuă cu parada fanfarelor participante din Piața Victoriei, unde va avea loc un microrecital în fața Operei iar la Sala Capitol din Timișoara, la, ora 17: 00 va avea loc spectacolul.

Intrarea este liberă!

Fotografii