Imprint of Movement


Data și ora:
Gazdă:
Strada Mihai Viteazul 31, Alba Iulia 510006, Romania

Despre

Clubul de dans Magnum Team vă propune proiectul ,,IMPRINT of MOVEMENT,,
Complex din punct de vedere al dansului, acest proiect are o structura modulara si este compus din cursuri de dans contemporan cu tematica si obiective diverse, fiind adresat începătorilor, precum si dansatorilor avansați.
Viziunea noastră se bazează pe forma liberă a corpului în mișcare, astfel, prin combinarea diferitelor tehnici elementare vom explora limbajul, vocabularul si creativitatea dansului. În cadrul cursurilor de dans contemporan se vor pune accent pe expresivitate, interpretare si dinamică.
Scopul proiectului este creșterea comunitații de dansatori de dans contemporan, dezvoltarea tehnicii dansatorilor, precum si crearea si dezvoltarea dansatorilor in cadrul concursurilor de dans, dezvoltarea abilităților de estetică, expresivitate, mobilitate si dinamică pentru dansatori din alte genuri, precum si pentru actori, căntareți, profesori, instructori etc..
Programul nostru cuprinde:
- exerciții de încălzire, mobilitate, întărire si relaxare a corpului
- elemente de bază
- exerciții - executate la sol
- executate pe segmente ale corpului
- de ritm
- expresivitate corporală
- improvizații
- coregrafii - solo / duet / grup pentru intreținere sau competiție
Vom avea două sesiuni de curs:
- Nivel intermediar/avansat program luni si miercuri 19:00-20:00
- Nivel incepator program luni si miercuri 20:00-21:00
In cadrul modului fiecare cursant are posibilitatea de a veni la practica individuala in fiecare vineri 17:30-19:00
Data începerii primului modul din cadrul proiectului este, luni, 8.02.2021.
Acesta se va desfășura până in data de 4.04.2021.
Fiecare modul se va desfasura pe o perioada de 2 luni
Costul per modul 490 ron
Cursurile se vor ține sub indrumarea
Rădăcină Ionuț Bogdan
Prim-solist la Opera Natională Română Timișoara, a terminat liceul de coregrafie "Floria Capsali" din București. Premiant al olimpiadelor nationale din România și finalist al concursului Youth American Grand Prix. Pe parcursul instruirii sale a participat la work-shop'uri susținute de coregrafi internaționali. De-alungul cariere-i sale de balerin a colaborat cu instituții precum:Opera Nationala Bucuresti, Teatrul de Operetă si Musical "Ion Dacian", Opera Nationala Iași.În 2015 si 2017 a participat in filmele cu productie americană "High Strung Movie" ca dansator/actor.
Instructori
IOVANAS IANA, BOARIU ALEXANDRU LUCIAN, dansatori profesionisti, castigatori la diverse campionate si concursuri internationale, cu experienta de predare in domeniul dansului.

Fotografii