Insomniacii


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mărășești 2, Timișoara, Romania

Despre

Trei vedete din celebrul sitcom romanesc Las Fierbinti vin, in premiera, la Timisoara cu o comedie scrisa chiar de primul scenarist al acestui serial, Mimi Branescu: Insomniacii. Cei trei insomniaci, Leonid Doni, Gheorghe Ifrim si Marius Chivu, vor juca spectacolul luni, 18 martie 2019, de la ora 19, pe scena Operei Nationale Romane din Timisoara.

Comedia „Insomniacii” aduce in fata spectatorilor ”trei indivizi, trei caractere diferite care se intalnesc intr-un parc, intr-o noapte. Desi discutiile lor par banale, suferinta lor este sincera. Insomniacii este un spectacol despre conditia umana, un spectacol pe cat de comic, pe atat de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie si dragoste. O comedie despre banalitatea vietii si drama conditiei umane, despre oameni ratacind in absurd, care se agata de ganduri revelatoare, oricat de caraghioase, in speranta iesirii din anonimat. Trei nebuni care se intalnesc noaptea in parc, pentru ca, la fel ca multi dintre noi, sufera de insomnie. Dorinta iesirii din anonimat, din banalitatea vietii si a conditiei umane dramatice, ii coduc la o serie de aberatii nascute din ganduri revelatoare si rataciri in absurd, intr-un dialog amuzant despre… povestea lui Harap-Alb, extraterestri, oameni-paianjeni, descoperiri si alte asemenea.

Spectacolul este demonstratia perfecta a faptului ca, in miscarea sa browniana, universul interior al fiecaruia, indiferent de legile absurde care il guverneaza, se poate ciocni de altele, asemenea, avand ca efect nu un impact cutremurator, ci un imprevizibil umor de situatie. O comedie nebuna cu si despre nebuni si nebunie”, dezvaluie autorul.

Alte sugestii

27 Sep
Flight Festival 2019
Comunitate
Începe la 16:00  |  Timișoara, Romania
13 Oct
Banat Brunch
Comunitate
Începe la 11:00  |  Doman 320003, Romania
VIDEO
27 Oct
Timisoara City Marathon 2019
Comunitate
Începe la 08:00  |  Piața Libertății, Timișoara, Romania
Vezi mai multe evenimente