Lacul Lebedelor


Data și ora:
Gazdă:

Strada Mărășești 2, Timișoara, Romania

Despre

Compania de Balet Clasic Andrey Batalov din St. Petersburg va încânta publicul timișorean la finele lunii decembrie cu spectacolul „Lacul lebedelor”, pe muzica lui P.I.Ceaikovski, Spectacolul va avea loc vineri, 28 decembrie 2018, de la ora 20.00, pe scena Operei Române.

Vedetele spectacolului vor fi balerinii Olga Golitsa (Odette) și Denis Nedak (Siegfried).

St. Petersburg Classical Ballet of Andrey Batalov este o companie tânără și dinamică, educată în cea mai bună tradiție rusească, creată în 2014 de Andrei Batalov – prim-solist la Teatrul Mariinski .

Compania de Balet întruneste 50 de artiști profesioniști, absolvenți ai Academiei de Balet din Rusia Vaganova și ai celor mai mari școli de dans din Rusia și Ucraina, care sunt conduse de către maeștri de balet mari, foști dansatori emeriti.

Repertoriul companiei ‘’St.Petersburg Classical Ballet ‘’ îmbină capodopere ale baletului clasic cum ar fi : „Lacul lebedelor”, „Spărgătorul de nuci” și „Frumoasa din pădurea adormită” de P.Ceaikovski, „Chopiniane” „Giselle” de A.Adam, „Les Sylphides” de Michel Fokine , „Don Quijote”, „Paquita” de L. Minkus cu coregrafia contemporană – Alexei Miroshnichenko, Emil Faski și altele.

Biletele costă 120 și 150 de lei și pot fi cumpărate online sau de la casieria Operei: Str. Marașești nr.2, orar: de luni până vineri între orele 11.00 – 19.00. (sâmbăta închis). Rezervări: telefon 0256.20.12.86.

Fotografii