Nightvision for Timișoara


Data și ora:
Gazdă:

Strada Vasile Alecsandri 1, Timișoara, Romania

Despre

Unde: Timișoara, Centrul de Proiecte
O conferință internațională interactivă prin care punem bazele unei comunități cu viziune contemporană asupra economiei urbane de noapte. Un format deschis, interactiv și dinamic, prin care încurajăm ideile noi să iasă la suprafață.
Invităm la un dialog deschis oameni de afaceri, personalități culturale, muzicieni, DJ’s și artiști, event manageri, proprietari de baruri și cluburi, experți din alte orașe europene și autorități locale care să faciliteze adoptarea politicilor publice cu impact real în viața de zi cu zi, noapte de noapte.
Dezbatem aspectele multiple ale ecosistemului urban, între care economia locală, turismul, incluziunea socială, problema discriminării de orice natură, arta și cultura, sustenabilitate și orice alt subiect, tabu sau nu, care are un impact real asupra comunității.
Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că un oraș modern nu poate exista cu jumătate de normă, pe toți cei care cred într-un oraș vibrant, autentic, în care viața continuă și după lăsarea întunericului. În deplină siguranță.
Let’s build the Night together!

Parteneri: Half o/f Europe, FACTOR, Old Town Hotel, Centrul de Proiecte Timișoara. 

Fotografii