Noche Peruana


Data și ora:
Gazdă:

Calea Buziașului, Nr. 37A Timisoara, Romania

Despre

Un eveniment așteptat de foarte multă lume este Seara Peruană organizată la TheMOTS Restaurant.
Te invit la un eveniment unic și plin de viață, în care vei cunoaște mai bine cultura peruană.

Peru, un tărâm de legendă!

Urmașii incașilor sunt oameni care știu să se distreze și au niște tradiții extraordinare. Comunitatea peruană de la noi din țară va fi prezentă la acest eveniment, iar împreună cu aceștia, vom încerca să oferim un EVENIMENT DE EXCEPȚIE pentru publicul din Timișoara. Muzica andina și un bufet suedez cu preparate tradiționale din Peru te vor introduce într-o lume nouă, în care te vei simți bine și iți va plăcea! Am pregătit și un moment artistic LIVE 🎵 ca totul să fie cât mai autentic.

👉 Muzica andina
Muzica andină a Republicii Peru este compusă dintr-o gamă foarte amplă de stiluri muzicale ce provin din perioada precolumbiană, chiar dacă în formele sale contemporane s-au încorporat influențe occidentale. Datorită solemnității sale evocative si instrumentației caracteristice,muzică Anzilor se bazează pe un mare număr de amatori la nivel mondial, fiind de-asemenea numeroase grupurile care cultivă acest gen în Columbia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile și Argentina.
Muzica andină provine din cultura incasă si preincașă.
Instrumentele de suflat (aerophones) au existat încă dinaintea Imperiului Inca. Percuțiile au fost, de asemenea, parte a instrumentelor andine, capturate în portretele huacos (ceramica sculpturală) din cultura Moche, în care sunt observate, precum și zampoñas (nai) și quenas (flaut), tobe și maracas.

👉 Mâncarea peruană
Sunt surse care afirmă că bucătăria peruană ar număra, aproximativ, 490 de feluri tradiționale! Un număr de bucate impresionant, ce poate fi justificat dacă ne gândim la melanjul de influențe ce definește bucătăria peruană.

👨‍🍳 Ce poți mânca (bufet suedez):
✔️ ANTICUCHOS DE CORAZON
✔️ CAUSA RELLENA
✔️ CEVICHE DE PESCADO
✔️ AJI DE GALLINA
✔️ LOMO SALTADO

PREȚ: 65 lei / persoană 💰

Din partea casei ai și un COCKTAIL PISCO SOUR, băutură tradițională peruană 👌

Locurile sunt limitate iar rezervarea este necesară din timp!!!

Fotografii