Performance Motanu Mortalu


Data și ora:
Bilete:
35 lei
Gazdă:

Strada Ion Mihalache 2, Timișoara 307200, Romania
Organizator:

Despre

Artistul interdisciplinar Elvisey Pisică aka Motanu Mortalu vă invită la un show promițător care prezintă universul, realitatea brutală cu care se luptă și pe care îl fredonează ca pe un mecanism antidepresiv și terapeutic.
Elvisey își dorește un univers antirasist și fără strop de discriminare, ură, ori violență împotriva femeilor. Cum ar arăta un univers fără stigmatizare? fără rasism? fără violență? fără grija de mâine?
În deschiderea show-ului vom proiecta două povești reale de viață numite ”Bety Blană De Pisică” și ”Dincolo de Binaritate” din cadrul proiectului ”Rezistența este o fată care schimbă lumea” semnat de teatrul rom independent Giuvlipen.
Aceste două proiecții sunt urmate de un show de spoken word numit ”Vâlvă”, semnat de Elvisey Pisică. Un show de poezie brută cu sunet.
Proiectul urmărește sinceritatea și background-ul din spatele artistului, evoluția sa, cum gândește, cum simte și care sunt obstacolele prin care trece sau a trecut.
Accesul la Performance se face pe baza certificatului verde, conform legislației în vigoare, în limita a 15 locuri (30% din capacitatea spațiului) Masca este obligatorie pe toată durata spectacolului.
Preț acces: 35 de lei.

Fotografii