Plantarea CODRU 2022 - Să îl facem mai verde!


Data și ora:
Gazdă:

Pădurea Bistra, Romania
Organizator:

Despre

Plantarea 𝐂𝐎𝐃𝐑𝐔 2022 - Să îl facem mai verde!
Ce dor i-a fost lui de noi, dar și nouă de 𝐂𝐎𝐃𝐑𝐔.
I-am promis că ne vom întoarce. Ne așteaptă umbra stejarilor să reîmprospătăm pădurea!
După doi ani în care am fost ținuti în loc din cauza pandemiei, am repornit acțiunile 𝐂𝐎𝐃𝐑𝐔, dar suntem solidari cu vecinii noștri ucraineni.
Plantăm și ajutăm!!!
Când? Duminică, 13 martie 2022, în zona de nord a Pădurii Bistra, începând cu ora 10:00.
Participarea la evenimentul de plantare va fi asigurată în baza completării formularului de înscriere: https://forms.gle/sciDG1Bnp5ciHXJX9.
Implicându-te în acțiunea de plantare și reîmpădurire poți fi și tu parte din acest proces, care are un dublu sens.
Pe lângă înscrierea ca voluntar la sesiunea de plantare, recomandăm o donație pe care o vom redirecționa Asociației Suporterilor Timișoreni Druckeria, cu scopul susținerii misiunii lor de a ajuta refugiații ucraineni (https://www.facebook.com/druckeria).
Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:00-18:00, însă sesiunile de plantare se vor realiza în pădure, din oră în oră, în grupuri a câte maxim 50 de persoane.
Echipamentul necesar plantării este asigurat de noi, iar fiecare sesiune de plantare este coordonată de pădurari și staff 𝐂𝐎𝐃𝐑𝐔.
De asemenea, ne ocupăm de furnizarea și transportul puieților de stejar.
Recomandăm îmbrăcăminte călduroasă, adecvată anotimpului, temperatura din pădure fiind mai scăzută și încălțăminte potrivită terenului, adică bocanci sau cizme.
Parcarea și locul de desfășurare al evenimentului se află lângă Balta cu Nuferi, la L'iziera Park (https://goo.gl/maps/pbwtWTEDGVKMRYyx8), zonă spre care accesul se face dinspre str. Nera, Ghiroda.
Va fi amenajată o zonă de relaxare, unde vei avea parte de muzică live și DJ, food & drinks și foc de tabără. Încurajăm participarea cu întreaga familie și am amenajat o zonă de activități pentru copii.
Ne vedem în 𝐂𝐎𝐃𝐑𝐔, să îl facem mai verde!
Fără partenerii noștri, evenimentul nu ar fi fost posibil:
● Banca Transilvania
● Atos
● Iulius Town
● United Business Center
● ZF Group
● Litens
● Fornetti
● Ness
● Sustainalytics
● Cramele Recaș
● Politehnica Timișoara
Despre CODRU:
𝐂𝐎𝐃𝐑𝐔 este un festival de muzică și arte, eco-friendly, multicultural și non-profit, dublat de acțiuni de plantare și ecologizare a pădurilor.
În urma primei ediții care a avut loc în august 2019 și la care au participat peste 11.000 de persoane, s-au plantat 6.000 de copaci în Pădurea Bistra, iar toate încasările din bilete ale festivalului au reprezentat donații în acest scop.

Fotografii