Poetica tăcerii și a distanței - expoziție de pictură Tanja Balac


Data și ora:
Gazdă:
Strada Hector, Timișoara, Romania

Despre

Muzeul Național al Banatului, Ambasada Republicii Macedonia de Nord în România împreună cu Consulatul Onorific de la Timișoara vă invită să vizitați în perioada 26 - 30 octombrie, prima expoziție în România a artistei macedonene, Tanja Balac – „Poetica tăcerii și a distanței”.
Artista din R. Macedonia de Nord va expune o colecție de 22 de tablouri, în mansarda B1 a Bastionului Theresia din Timișoara. Premiată la nivel internațional, Tanja Balac este o artistă care și-a prezentat lucrările în peste 50 de expoziții din lume. Detalii despre activitatea artistică a Tanja Balac se regăsesc la adresa https://tanjabalac.com/.
Expoziția este organizată cu sprijinul Ministerului Culturii din Republica Macedonia de Nord și Consiliului Județean Timiș.
La vernisajul „Poetica tăcerii și distanței” vor participa E.S. dl. Gabriel Atanasov – ambasadorul Republicii Macedonia de Nord în România, D-na Silvana Ivanovska – adjunct al șefului misiunii diplomatice, dl. Pavel Ernest Dupta – consulul onorific al Republicii Macedonia de Nord la Timișoara, Claudiu Ilaș – managerul Muzeului Național al Banatului și alți reprezentanți ai instituțiilor din Timiș.
Vernisajul expoziției „Poetica tăcerii și distanței” are loc marți, 26 octombrie, în mansarda B1 a Bastionului Theresia, de la ora 18. Vă reamintim că la eveniment pot participa doar persoanele care au certificat verde de vaccinare împotriva COVID-19 sau de trecere prin boală. De asemenea, accesul la eveniment este permis în limita a 50 de participanți, iar masca de protecție este obligatorie.

Fotografii