Preselecție Festivalul - Concurs Gelu Stan


Data și ora:
Gazdă:

Strada Emanoil Ungureanu nr 1, Timișoara, România

Despre

A început perioada în care tinerii soliști vocali talentați, pasionați de folclor și dornici să facă performanță în lumea artistică a muzicii populare se pot înscrie pentru cea de-a treia ediție a Festivalului - Concurs Gelu Stan.
Tinerii interpreți trebuie să aibă între 15 și 25 ani pentru a participa la concurs. Ei trebuie să completeze fișa de înscriere și să o trimită pe adresa de email a Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, ccajt@ccajt.ro, împreună cu o copie a cărții de identitate și o filmare live, înregistrată cu telefonul mobil, care să conțină o piesă fără acompaniament și o piesă cu acompaniament. Nu vor fi acceptate spre jurizare link-uri sau înregistrări din studio. 
Concurenții trebuie să poarte, în momentul înregistrării pieselor pentru concurs, un costum popular autentic din zona pe care o reprezintă.
Termenul limită pentru înscrieri este data de 2 iunie 2021, ora 14. 
Toate informațiile, regulamentul și fișa de înscriere sunt disponibile pe site-ul CCAJT, https://ccajt.ro/festivalul-concurs-gelu-stan-edit%cc%a6ia-a-iii-a-17-iunie-2021/.
Preselecția concurenților va avea loc joi, 3 iunie 2021, iar rezultatele vor fi afișate în aceeași zi, pe site-ul instituției.
Concursul, Gala Laureaților și decernarea premiilor vor avea loc joi, 17 iunie 2021, cu începere de la ora 18, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național Mihai Eminescu din Timișoara.
Festivalul Gelu Stan, o reverență culturală în memoria unui autentic mentor și maestru, este un eveniment finanțat de Consiliul Județean Timiș. 

Fotografii