RePatriot Turism Talks - ”Hai în Banat!”


Despre

Până nu de mult, turismul în România era o noțiune abstractă, cuvântul vacanță venea la pachet cu pașaportul și un bilet către o destinație îndepărtată. România însă se schimbă, a făcut pași semnificativi în dezvoltarea economiei, iar industria turismului a trecut printr-o revoluție. Schimbările spre bine ce au afectat această ramură economică se văd cu ochiul liber și, dacă știi unde să mergi și ce să cauți, poți cunoaște o Românie de care să te îndrăgostești iar și iar.
Unul dintre principalele obiective RePatriot Turism este de a promova România. Destul timp țara noastră a fost privită cu scepticism și reticență! Suntem convinși că România are ce arăta lumii întregi și poate deveni o destinație unică pe mapamond. Fiecare zonă istorică ascunde frumuseți și mistere pe care nimeni nu le poate vedea în altă parte, iar dacă ne unim forțele putem face din România o destinație de vis.
Pe 21 octombrie 2021, la ora 17.00 vă așteptăm la o nouă întâlnire din seria RePatriot Turism Talks - ”Hai în Banat!”, un eveniment online care va reuni profesioniști capabili de a convinge pe oricine că Banatul e fruntea!
Înscrie-te aici - https://bit.ly/3FDmMqE și participă la discuții.
Anul 2020 a schimbat multe lucruri și lumea nu va mai fi la fel ca altădată. Pentru noi, românii, pandemia de Covid-19 a fost o oportunitate de a ne cunoaște țara. Dat fiind faptul că granițele au fost închise, am încercat să găsim în România destinații speciale. Cu fiecare zi în plus în regim pandemic, destinațiile autentice din România au devenit tot mai cunoscute și mai vizitate.
Vom vorbi despre Banat și oportunitățile turistice speciale pe care le oferă și despre felul în care industria turismului din această zonă a înfruntat pandemia și a învățat din lecțiile ei. Astăzi,Banatul, vechea provincie a Imperiului Habsburgic, vă așteaptă cu brațele deschise să îi descoperiți frumusețile. Pe 21 octombrie vom povesti despre acest ținut captivant.
Evenimentul va începe la ora 17.00 pe platforma ZOOM și va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook RePatriot. Nu uita să distribui în conturile și grupurile la care ai acces.
Conectează-te cu noi pe 21 octombrie și participă la discuții! Oameni ca tine sprijină și inspiră! Înscrieri aici - https://bit.ly/3FDmMqE.
Hai alături de noi să dezbatem și să schimbăm idei împreună cu invitații și prietenii noștrii din comunitățile Repatriot Turism și RePatriot, să redescoperim și să promovăm România autentică! Hai în Banat!

Fotografii