TeamUp & Run!


Data și ora:
Gazdă:
Strada Aristide Demetriade 1, Timișoara 300088, Romania
Organizator:

Despre

Ai prieteni de care esti nedespartit, care-ti sunt intotdeauna aproape la bine si la greu si impreuna cu care stii ca poti trece peste orice obstacol? Vrei sa-ti construiesti asemenea prieteni? Sunteti o echipa de colegi de serviciu care functioneaza “ca unsa”? Sunteti membrii aceleiasi familii si va ajutati intotdeauna unul pe celalalt? Haideti sa va puneti fortele si determinarea la incercare!

Va propunem un concept organizat in premiera in Timisoara in acest format, care nu doar ca imbina probe de alergare cu cele de conditie fizica si abilitati sportive dar adauga si un element care cere stapanire de sine si determinare, un eveniment dinamic prin care punem in lumina una din valorile indispensabile succesului: Echipa!

Va invitam sa participati, impreuna cu prietenii, colegii de serviciu sau familia la o surprinzatoare sesiune de team-building. Team Up, Timisoara!! :-)

Toate informatiile despre concurs, inclusiv modul de desfasurare, traseul, orarul, premierea etc la https://goo.gl/Ehud1C

Alte sugestii

27 Oct
Timisoara City Marathon 2019
Comunitate
Începe la 08:00  |  Piața Libertății, Timișoara, Romania
23 Aug
Launmomentdat in parc 2019
Comunitate
Începe la 08:00  |  Oituz, Mărășești, Romania
23 Aug
Cămine în Mișcare la Comloșu Mare și Lenauheim
Comunitate
Începe la 09:00  |  Comloșu Mare 307120, Romania
23 Aug
CODRU Festival 2019
Comunitate
Începe la 10:00  |  Moșnița Veche 307287, Romania
31 Aug
Banat Brunch
Comunitate
Începe la 11:00  |  Buzad, Romania
Vezi mai multe evenimente