The Mono Jacks - lansare album "Gloria" la Timișoara


Despre

Vineri, 28 februarie 2020, la Casa Tineretului din Timișoara (str. Arieș nr. 19), cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat Gloria! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 40 de lei (earlybird – număr limitat) sau 50 de lei (presale).

The Mono Jacks – Gloria (official audio)
https://youtu.be/hPLWvtDgCow

"Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate să te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce aș vorbi despre glorie dacă nu cumva din dorința ca tu să-ți aduci aminte de numele meu?” - Doru Trăscău

Întreg albumul The Mono Jacks – Gloria este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale urmând acest link: https://smarturl.it/tmj-gloria.

Fotografii