[TIMIŞOARA] Încurcătură la nivel înalt


Data și ora:
Gazdă:

Str. Marasesti, Nr. 2, Timisoara, Romania, 300086

Despre

Ministrul Richard Willey a plănuit întâlnirea „de afaceri” cu secretara opoziției, Jane, până în cel mai mic detaliu: o cameră de hotel, șampanie scumpă, scoici și... un cadavru pe balcon!
Ceea ce ar fi trebuit să fie o noapte de vis, departe de soții lor, se transformă într-o seară dezastruoasă pentru Richard, Jane și personajele implicate (fără voia lor) în încurcătură: asistentul lui Willey, sosit la hotel pentru a-l ajuta pe ministru să ascundă intrusul de pe balcon; soțul lui Jane, nervos și bănuitor că soția îl înșală; personalul hotelului, care bântuie pe coridoare, neînțelegând ce se întâmplă; o asistentă medicală și soția lui Willey, care sosesc în punctul culminant al dezastrului. Întrebarea tuturor este... ce caută un cadavru pe balconul camerei 648?
O comedie cu un twist surprinzător, aplaudată pe sute de scene și premiată în cadrul Lawrence Olivier Awards pentru „Comedia Anului”.
𝐒̦𝐭𝐢𝐚𝐢 𝐜𝐚̆?
„Încurcătură la nivel înalt” este prima producție a Teatrului Elisabeta, având premiera în 2014.
𝑇𝑒 𝑟𝑢𝑔𝑎̆𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑛𝑢 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑟𝑧𝑖𝑖, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎̆ 𝑏𝑖𝑙𝑒𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑖̂𝑠̧𝑖 𝑝𝑖𝑒𝑟𝑑 𝑣𝑎𝑙𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑜𝑑𝑎𝑡𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑝𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑎𝑐𝑜𝑙𝑢𝑙𝑢𝑖.
Cu: Lucian Ghimiși, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Raluca Ghervan, Adi Gheo, Teodora Daian Păcurar, Valeria Stoian, Daniel Nuță

Preț Bilet: 60/70/80/90/100/120 lei

Fotografii