Turul cartierului Fabric cu popas la „TraIARNĂ”


Data și ora:
Gazdă:

Timișoara, Romania
Organizator:

Despre

Nu ratați evenimentele din 7 - 11 decembrie dedicate cartierului Fabric și organizate de oameni care contribuie la regenerarea cartierului. Vor avea loc degustări de bucate și de vin cu poveste, lansarea @Timișoara la cutie - cutia dedicată Cartierului Fabric, ce cuprinde planșele a trei din cele mai frumoase clădiri ale acestuia - Palatul Neptun, Palatul Ștefania și Palatul Mercur, ateliere și un tur ghidat organizat în colaborare cu @Breasla Ghizilor și @Timisoara Tour Guide.
Detalii pe pagina evenimentului general: https://www.facebook.com/events/1256090548199394
În timpul turului, veți putea admira una din cele două rezervații de arhitectură 1900, veți afla de ce spuneau timișorenii că toate lucrurile bune vin din Fabric, precum și povestea câtorva dintre cele mai importante premiere timișorene, a vechilor comunități etnice din cartier și a îndeletnicirilor lor; toate acestea condimentate cu picanterii despre viața și activitățile inedite ale Fabruklerilor.
Turul se va încheia la AmPm.Fabric, unde veți putea admira machetele celor 3 clădiri din Timișoara la cutie - Cartierul Fabric și vă veți încălzi cu o băutură caldă (espresso simplu sau americano; cortado; ceai piramida Gadal)
IMPORTANT: Participarea se face pe baza certificatului COVID, iar purtarea măștii pe toată durata turului este obligatorie.
Înscriere: participarea la tur se face doar în baza înscrierii (completând formularul: https://forms.gle/6gRRjqomYS1VyZKw8 ) și a mailului de confirmare primit de la Breasla Ghizilor în termen de 48h.
Durată tur: aprox.2 ore
Tarif: 45 lei / persoană, ce include și o băutură caldă (se plătește la tur)

Fotografii