Tururi ghidate ale expoziției "Colecția Sabin Nicolae Dancu"


Data și ora:
Gazdă:

Episcop Augustin Pacha nr. 8, Timisoara, Romania, 300055

Despre

Vă invităm să vă înscrieți la tururile ghidate ale expoziției “Colecția Sabin Nicolae Dancu”, în fiecare joi până la începutul lunii decembrie. Tururile vor fi susținute de unul dintre curatori împreună cu unul dintre custozii expoziției.
Expoziția ”Colecția Sabin Nicolae Dancu” îl prezintă pe acesta publicului din trei perspective: arhitect, pedagog, artist. În cadrul acestor tururi ghidate se vor povesti detalii ascunse din perioada descoperirii și analizei arhivei din timpul pregătirii cercetării pentru expoziție, și se vor puncta curiozități și detalii specifice din cadrul proiectelor - detalii ce pot fi trecute cu vederea în lipsa unui dialog.
Pentru înscriere la tururi, vă rugăm să completați unul dintre formularele de mai jos (în funcție de data la care doriți să fiți prezenți). Numărul de locuri este limitat la maximum 10 persoane/tur.
18 noiembrie, ora 18:00: https://forms.gle/NNkUcFqUdd554Lmw7
Tur susținut de Anamaria Goie și Loredana Nedelcu
25 noiembrie, ora 18:00: https://forms.gle/Wn6P2AZrqTmPyesf9
2 decembrie, ora 18:00: https://forms.gle/ETNgfiduNGmsy8R46

Programul expoziției:
5 noiembrie - 5 decembrie
Marți - Duminică: 11:00 - 19:00
Luni: închis
___________
Datorită contextului epidemiologic în care se desfășoară Colecția “Sabin Nicolae Dancu”, luăm toate măsurile care ne stau în putință pentru a vă oferi cel mai sigur cadru de derulare al evenimentelor.
Prezența fizică în galerie este condiționată de prezentarea unui Certificat Verde valid, în limita ocupării a 30% din locurile disponibile. Utilizarea măștii sanitare de protecție este obligatorie pe durata întregului eveniment.
____________
Proiect susținut de Ordinul Arhitecților din România din Timbrul de arhitectură.
Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara.

Fotografii