Vox Mundi


Data și ora:
Gazdă:

Str. Marasesti, Nr. 2, Timisoara, Romania, 300086

Despre

O nouă ediție "Vox Mundi", Concurs de creație corală pentru copii și tineret (2-4 voci egale) va avea loc în perioada 24-27 mai.

Locurile de desfășurare vor fi Colegiul Ion Vidu (24-25 mai de la ora 18.00 și 26 mai de la ora 12.00) și Teatrul Național Mihai Eminescu cu Gala Vox Mundi pe 26 mai de la ora 19.00.

Concursul este organizat de Asociația Culturală Kratima iar principalii parteneri sunt: Asociația Națională Corală din România și Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România.

Scopul acestui eveniment/concurs constă în stimularea interesului tinerilor creatori pentru muzica dedicată copiilor şi dezvoltarea unui repertoriu contemporan pentru copii la înalte standarde valorice, repertoriu care se va putea reflecta și în programele analitice școlare din România pentru ciclul primar, gimnazial și liceal.

Acest repertoriu va putea fi utilizat în diverse ocazii: serbări școlare, spectacole, concerte, emisiuni radio-TV, concursuri naționale și internaționale, imprimări audio sau video. "Vox Mundi" „locuiește” și la „Două Bufnițe”. Cumpără cărțile „Două secole de teatru liric la Timișoara” sau „Dacă muzica ar fi o poveste” și primești în dar o invitație la GALA VOX MUNDI, pe scena căreia vor cânta corurile MADRIGAL și SOUND, sau la unul dintre celelalte concerte ale festivalului.