WINTER IN MY TOWN


Data și ora:
Gazdă:

Piata Consiliul Europei, nr. 2, Timisoara, Romania, 300088
Organizator:

Despre

Anul acesta, vă pregătește o experiență ca în poveștile copilăriei, ca să trăiți autentic emoția sărbătorilor împreună cu toți cei dragi. În perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022 va ninge cu bucurie în sufletele noastre, la “Winter in My Town”. Acest adevărat “Târg vesel pentru toată familia” își deschide porțile în Parcarea VIP și ne aduce mai aproape unii de alții, dar și de spiritul festiv al lunii cadourilor. Cu această ocazie v-am pregătit atracții savuroase în aer liber pentru mic și mare, ca să ne reamintim de dragostea ce ne unește.
 
Veți fi încântați să priviți orașul de sus, din nemaivăzuta Roată Panoramică, pe care v-o prezentăm în premieră la Timișoara, ca să împărțiți momente la cel mai înalt nivel. Alături, îi puteți plimba pe cei mici în mașinuțele Autodromului nostru sau în Carusel, ca să parcurgeți cu ei distanța dintre fantezie și realitate. Mai mult, aveți ocazia să alegeți împreună pomul de Crăciun pe care îl veți împodobi, fiindcă găsiți Piața de Brazi chiar alături.
După toate activitățile distractive, luați loc lângă foc, în zonele special amenajate și degustați bunătățile comercianților locali. Veți găsi căsuțe ticsite cu răsfățuri precum Kurtoș Kolacs, langoși, dulciuri, prăjituri de casă, delicii turcești și băuturi fierbinți, cum ar fi ceaiuri aromate, cafea, limonadă caldă și, desigur, preferatul tuturor – vinul fiert cu scorțișoară.
Gurmanzii își pot potoli poftele în zona de Foodtrucks, cu burgeri, hot dogs, cartofi prăjiți și clătite gigantice, iar dacă doriți să luați ceva la pachet ca să îmbogățiți și mai mult masa de Crăciun, vă stăm la dispoziție cu diverse sortimente de brânzeturi, cârnați și alte produse tradiționale nelipsite de meniul de sărbători. Nu în ultimul rând, aveți posibilitatea de a face mici cadouri pentru întreaga familie, spre exemplu coronițe sau îmbrăcăminte cu tematică de Crăciun, suveniruri și produse cosmetice.
Veniți la Iulius Town pentru toate aceste experiențe memorabile, însă, cel mai important, pentru plăcerea de a ne avea unii pe alții. Poate v-a fost dor să vedeți veselie pe chipul celor pe care îi iubiți și sigur vreți să le creați amintiri prețioase din cele mai simple lucruri. “Winter in My Town” este cadoul nostru pentru voi- un dar care oferă mai departe încântare și o stare prelungită de sărbătoare. Ho-ho-hoinăriți voioși în Târgul nostru vesel!
Vezi mai puţin

Fotografii