Zilele Filmului de Umor a la francaise la Ceau, cinema!


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Constantin Diaconovici Loga 46, Timișoara, Romania

Despre

Comedia franceză se vede la Ceau, Cinema!


În acest an, Intitutul Francez și Festivalul Ceau, Cinema! își unesc forțele pentru a aduce comedia franceză de calitate la Timişoara.
 În cadrul Zilelor Filmului de Umor à la française la Ceau, Cinema! veți putea vedea în premieră în românia filmul Enormă (2019) de Sophie Letourneur şi Paradisul, probabil (2019) de Elia Suleiman, o producție dublu premiată la Festivalul de la Cannes.  Celor mici le propunem animația franco-română Călătoria Fantastică a Maronei (2019), în regia Ancăi Damian.
Toate proiecțiile din cadrul Festivalului Ceau, Cinema!, care se va desfăşura în format restrâns, în perioada 16-19 iulie, vor avea loc în aer liber, la Grădina de Vară Capitol, fostul cinematograf Arta şi în grădina Institutului Francez, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie impuse de autorităţi.
Întregul program al festivalului est disponibil pe site-ul Ceau, cinema. Biletele au fost deja puse în vânzare, aici. Locuri limitate!Informații în timp real, în evenimentul Facebook Zilele Filmului de Umor à la française la Ceau, Cinema!
Partener principal: Orange RomâniaParteneri permanenți ai Institutului Francez din România la Timișoara: Akwel, Helpline, Smartwood.

Fotografii