E vremea lavandei, în județul Timiș15 iunie – Festivalul Lavandei, la Ficătar


Ambient relaxant, cu multe decoruri noi și voie bună. Pregătim cu mult drag biscuiții cu lavandă și limonada de lavandă [?] delicioasă cu care v-am obișnuit. Accesul, pozele și ședințele foto profesionale sunt gratuite! Pentru detalii și programări: Lavanda de Ficătar, tel. 0762 270 248.


19 - 21 iunie – Levănțica Fest-Picnic, la Rudna


Poți vizita, face poze, culege și, dacă îți place ideea de picnic, poti aduce o păturică și bunătățile tale preferate. Intrarea este liberă! Contact: Parfum de lavandă, tel. 0768 889 014.


20 - 21 iunie – Ziua Recoltei, la Fibiș


În cadrul evenimentului vor fi produse din lavandă, brânză, miere, legume. Ședințele foto profesionale nu sunt permise in cadrul evenimentului. Tăierea lavandei se face în prezența unui reprezentant al organizatorilor. Este interzisă ruperea cu mâna. Intrarea este liberă. Contact: Lavanda De La TARA, tel. 0723 226 699.


27 - 28 iunie – Picnic în lanul de lavandă, la Margina


Doritorii de Mic Dejun La Margina, PICNIC ÎN LANUL DE LAVANDĂ sau plimbări cu căruța sunt rugați să se înscrie la infocentrumargina@yahoo.com sau la numărul de telefon 0723 124 952. Cei care doresc să se cazeze în comuna Margina au la dispoziție Casutele din Grosi
casuteledingrosi@gmail.com.

Bogdan Șoflău
bogdan.soflau@cjtimis.ro
+40 256 220 409

Alte sugestii

Turist cu trenul, în Timiș. Vară cu fanfară și surprize la Buziaș
(Re)descoperiți frumusețile Timișului. Consiliul Județean a lansat un tur virtual interactiv
Rolul artei în vremuri tulburi
Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”
Tărâmul Aventurilor