Iulius Town

Organizator de evenimente


Program

Închis
Vezi programul

Address

Piata Consiliul Europei, nr. 2, Timisoara, Romania, 300088

Despre

Cu un concept inedit, Iulius Town reprezintă cel mai mare pol de business, retail şi entertainment din regiune.

Este locul în care mergi la job în clădirile de birouri clasa A, unde te bucuri de shopping la superlativ de la brandurile internaționale, unde plimbările cu familia pe aleile din parc au un farmec aparte, în care poveștile spuse lângă lac sunt fascinante, unde copiii au liber la distracție la carusel, unde te întâlnești cu prietenii la cele mai atrăgătoare cafenele și restaurante. Este orașul tău, în inima Timișoarei!

Iulius Town redefinește shoppingul prin stil, rafinament, culoare și energie. Clienții noștri au acces la un mix de branduri atractiv și în concordanță cu trendurile fashion actuale, o gamă completă de servicii și locații de recreere pentru toate vârstele.

Pauza de masă, întâlnirea de afaceri sau cina în familie are alt gust în locațiile dining premium din Iulius Town. În atmosfera selectă, clienţii sunt răsfățați cu spectacolul bucătăriei internaționale, pus în valoare de design-ul tematic și ambientul occidental.

Iulius Town este destinaţia de distracție și relaxare pentru întreaga familie. Într-un singur loc, timișorenii beneficiază de noi concepte de entertainment și o varietate de posibilităţi pentru petrecerea timpului liber.

În Iulius Gardens, cel mai mare parc suspendat din țară, găsesc carusel venețian supraetajat, trambuline și patinoar sezonier, dar și restaurante și cafenele tematice cu panoramă spre spre spațiul verde.

Toate acestea vin în completarea destinațiilor de loisir indoor: un nou concept Cinema City – VIP All Inclusive, cel mai mare centru de sănătate și fitness din România, marca World Class, cu piscină semi-olimpică, spații de joacă pentru copii și adolescenți, casino și multe alte atracții.

Iulius Town este un oraș în inima Timișoarei, un spaţiu efervescent, deschis spre multiculturalitate, care oferă energie și printr-o agendă bogată de evenimente variate pentru toate categoriile de public, de la activităţi educative şi recreative pentru copii, manifestări culturale şi competiţii sportive, până la târguri tematice, festivaluri şi expoziţii de artă.

Alte sugestii

La Pas

Organizator de evenimente

Noi Re-Cream

Organizator de evenimente

La Fiesta

Organizator de evenimente

Startup Weekend Timisoara

Organizator de evenimente

Cină în tramvai

Organizator de evenimente