Noii artiști care le dau întâlnire timișorenilor la Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului


Consiliul Județean Timiș anunță noi artiști care vor urca pe scena de la Muzeul Satului unde are loc în decembrie Parcul Crăciunului. Sunt așteptați DJ renumiți dar și Killa Fonic în decursul săptămânii.

Sâmbătă, 4 decembrie, s-a deschis Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean. Va fi deschis 17 zile din decembrie, perioadă în care timișorenii sunt așteptați cu ateliere, căsuțe de mâncare cu meniu specific acestei perioade din an, carusel și concerte.

Parcul va fi deschis în perioada 4 – 23 decembrie, cu excepția zilelor de luni, iar programul a fost împărțit astfel: după-amiaza, în intervalul orar 11 – 17.30 pentru ateliere și activități cu familia, apoi seara, până la ora 21, când vor fi concerte. Comercianții vor fi prezenți de la ora 17 în timpul săptămânii și de la ora 15, sâmbăta și duminica. Intrarea este liberă și se face doar în baza certificatului verde, conform legislației în vigoare.


Noutăți în această săptămână

Pe lângă cele trei artiste celebre care urmează să concerteze aici (Delia 11 decembrie, Irina Rimes 18 decembrie și Adda 23 decembrie, la încheierea evenimentului), Consiliul Județean anunță pentru această săptămână noi invitați. Marți, 7 decembrie, începând cu ora 18, va concerta Killa Fonic, iar în deschiderea evenimentului va fi Dj Gaga. Concertul are loc în cadrul Vest Fest 2021.


Miercuri și joi, în 8 și 9 decembrie, sunt așteptați artiști naționali și locali Drum&Bass, precum: FREQAX, APUS, MEMPHYS, MADLIQUID, NOTSOCOMMON DJ, PHOBE 1, RO/A, SK!NNY, NOIZE și SOULDR!P. Vineri, 10 decembrie, de la ora 19, DJ K-lu va mixa într-un eveniment în care va adăuga scurte inserturi literare.


Vă reamintim, evenimentul de 17 zile este finanțat de Consiliul Județean Timiș, unde au fost implicate șase instituții de cultură din Timișoara: Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș și Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”. 
editor Dan Oancia ()
sursa foto ( parcul-craciunului/facebook.com ) 
sursa articol (tion.ro)Alte sugestii

Finanțare multianuală pentru TM2023. Ministerul Culturii modifică Ordonanța 51
O nouă rubrică în Agenda! Poveștile caselor de la Muzeul Satului Bănățean
Lacul Buhui, desprins din povești. „Un loc unde natura s-a întrecut pe sine în frumuseţe”
Parcare cu plată doar în zona centrală, până la 1 martie 2022
32 de copaci de dimensiuni mari au fost plantați în aceste zile în zona Bucovina.