Complex Hotelier Parc

Cazare Buziaș


Address

Strada Avram Iancu nr.12, Buzias, Romania, 305100

Despre

Complexul Hotelier Parc*** Conference & SPA beneficiază de o poziționare privilegiată, într-o zonă înconjurată de verdeață, puțin poluată și silențioasă din nordul orașului Buziaș, oferind avantaje atât oaspeților cu preocupări în domeniul afacerilor, celor sosiți pentru tratament sau relaxare, cât și persoanelor dornice să viziteze și să cunoască locurile.

Hotelul Parc*** pune la dispoziție 136 de camere (109 camere twin și 27 camere cu pat matrimonial) și 4 apartamente, dispuse pe 3 niveluri, din care 20 de camere destinate nefumătorilor.

Cu cele 140 de camere ale sale, Hotelul Parc*** acordă oaspeților posibilitatea de a alege între diverse tipuri de camere: twin, single, apartamente, camere cu balcon/fără balcon, pentru fumători sau nefumători, fiecare cu o priveliște minunată asupra parcului și cu dotări menite să aducă un confort sporit fiecărui client: aer condiționat, uscător de păr, și halat (doar în apartamente), acces gratuit wireless, televizor, telefon, minibar, acces pe bază de card magnetic, baie cu cadă.

Hotelul dispune de propria parcare, păzită pe durata nopții, cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile.

Spațiile de cazare ale hotelului sunt completate de către cele destinate alimentației, acestea fiind reprezentate de restaurantul cu o capacitate de 290 locuri și un bar, dar si de către cele două săli de conferință capabile să găzduiască evenimente business ce reunesc până la 80 de persoane.

Oamenii de afaceri vor descoperi in Hotelul Parc un partener de încredere în organizarea diverselor evenimente, ei găsind aici cele 2 săli de conferință complet dotate și echipate, acces internet wireless gratuit, cu capacități de 30, respectiv 80 de locuri, cât și un centru internațional de conferințe, cu capacitate de 300 locuri, complet dotat și utilat, situat la aproximativ 80 m de hotel.

Persoanele doritoare de mișcare sau relaxare, pot alege dintre spațiile hotelului special amenajate în acest scop: piscina interioară, jacuzzi, sală fitness și saună.
Piscina interioară, cu apă încalzită, are dimensiuni de 24/7 m, regim de adâncime 1,50 m, jocuri de lumini și apă, 2 bazine de jacuzzi (de 4 persoane fiecare) având program de funcționare de luni până vineri între orele 08-20, sâmbătă și duminică între orele 10-21.

Pentru detalii și informații suplimentare ne puteți contacta la următoarele numere de telefon 0758035753, 0256321320 sau la numărul de fax 0256321923.

Online ne gasiti la adresele de mail hotelparc@buzias.ro si rezervari@buzias.ro.

Se acceptă plata cu card VISA Electron, Master Card şi Maestro.

Photo Gallery

Alte sugestii

Complex Hotelier Timiș

Cazare Buziaș

Hotel Silvana

Cazare Buziaș

Complex Hotelier Phoenix

Cazare Buziaș

Popas Paradis

Cazare Buziaș / Pensiune rurala