Hotel Silvana

Cazare Buziaș


Address

Principală, nr. 9, Buzias, Romania, 305100

Website

Despre

Hotel Silvana ** este situat în stațiunea balneară Buziaș, la 34 de kilometri de Timișoara, stațiune cunoscută pentru puterea tămăduitoare a izvoarelor sale minerale.

Hotelul Silvana pune la dispoziția oaspeților 200 de locuri de cazare în camere clasificate la categoria două stele, dotate cu: baie proprie, televizor și frigider (în unele camere). Accesul la internet, fax și telefon se face la recepția hotelului. La etajele superioare ale hotelului se poate ajunge folosind liftul.

Printre facilitățile oferite de Hotel Silvana se numără: baza de tratament, restaurant, sală de conferințe, parcare, facilitați pentru persoane cu dizabilitati.

Baza de tratament: În cadrul Hotelului Silvana funcționează 2 cabinete medicale și o micro-bază de tratament unde se completează tratamentele efectuate în stațiune. Baza de tratament are dotările necesare pentru efectuarea următoarelor proceduri: hidroterapie, băi galvanice, electroterapie, magnetoterapie, terapie cu laser, masaj terapeutic, kinetoterapie, gimnastică medicală, aerosoli, inhalații.

Restaurant: Serviciile de masă sunt asigurate în cadrul restaurantului hotelului, care are o capacitate de 180-220 de locuri, fiind locul ideal pentru o nunta, o aniversare, un eveniment de familie.

Sala de conferințe: Capacitate de 150 de locuri.

Photo Gallery

Alte sugestii

Complex Hotelier Timiș

Cazare Buziaș

Complex Hotelier Parc

Cazare Buziaș

Complex Hotelier Phoenix

Cazare Buziaș

Popas Paradis

Cazare Buziaș / Pensiune rurala