Tur de arhitectură

Organizator de evenimente


Address

Diaconu Coresi nr 12, Timisoara, Romania, 300558

Despre

Este esențială proiectarea unei imagini asupra orașului prin juxtapunerea principalelor dimensiuni care îl compun: cea umană și cea urbană, deoarece între acestea există o relație reciprocă de modelare. Pentru ca trăsăturile fizice ale unui oraș să influențeze pozitiv componenta umană, mentalul colectiv, este nevoie de o atentă calibrare a tuturor intervențiilor, de comunicare, negociere și colaborare între principalii actori urbani - cei responsabili de proiectarea și construirea orașului și utilizatorii direcți. Această calibrare se poate desfășura doar pe baza unei cunoașteri și asumări comune a valorilor patrimoniului arhitectural.

O.A.R. Filiala Teritorială Timiş îşi propune realizarea unui set de tururi ghidate de arhitectură pentru publicul larg, cu scopul stimulării interesului, reflecției și implicării cetățenilor în modelarea și folosirea conștientă și asumată a peisajului urban. Proiectul se adresează tuturor locuitorilor orașului și nu exclude turiștii.

Participarea la tururi este gratuită și va avea loc în urma înscrierii prin intermediul website-ului www.turdearhitectura.ro, în limita locurilor disponibile/ tur.

Alte sugestii

Periam Port la Mureș

Organizator de evenimente

Asociația Prin Banat

Organizator de evenimente

Spectacol TM

Organizator de evenimente

Gărâna Jazz Festival

Organizator de evenimente

Flight Festival

Organizator de evenimente